Hjem FotballEliteserien Svake Lillestrøm kan bytte plass med Tromsø
Svake Lillestrøm kan bytte plass med Tromsø

Svake Lillestrøm kan bytte plass med Tromsø

oktober 1, 2017

Før dagens kamp var den ingen i Lillestrøm som så nedover på tabellen, ned mot nedrykksplassen til Tromsø, men nå gjør alle det.  – Trømsø vant 2 -1 over Lillestrøm.

Tromsø som har begynt å vinne igjen på hjemme på Alfheim, har ikke enda begynt å klatre på tabellen, men de nærmer seg de over og Lillestrøm nærmer seg bunnen.

Lillestrøm manager Arne Erlandsen snakker med VG etter kampen: «Vi leverer en første omgang som er noe av det svakeste jeg har opplevd».

Førsteomgang minnet mest om kjegletrening, Lillestrøm ble rundspilt, 2 – 0 til pause kunne fort ha blitt mer.

 

Frode Kippe som forøvrig har vært i Lillestrøm siden 2002 er tenker på tabellen:

«Jeg tenker jo på tabellen, jeg gjør jo det. Jeg har ikke gjort det så mye før nå, men det er kort vei ned. Det er mange lag med kort avstand mellom seg på tabellen».

Nesten rett etter avspark fikk Tromsø en corner som Magnar Ødegaard satte i mål med ryggen, det hadde gått 51 sekunder.

Les hos Tromsø: Se så glad Magnar ble

Etter 17 minutter Lobbet Thomas Lehne Olsen inn 2 – 0 målet. Gleden var stor blant Tromsø folket:  Simo Valakari, Lehne Olsen og Morten Gamst Pedersen brukte ord som «fantastisk» og «årsbeste»  om første halvdel av kampen.

Marco Tagbajumi reduserte elleve minutter ut i andre omgang. Lillestrøms presset på alt de hadde, men det ble med det ene målet i andre omgang.

På fire hjemmekamper har Tromsø tatt ti av tolv mulige poeng. De befinner seg på 15.plass med 25 poeng og møter Rosenborg etter landslagspausen. Lillestrøm har bare 3 poeng mer på 11.plass og møter formsvake Sogndal som også er i poengnød i neste runde.

 

Les også: