Naby Keita

På søndag skulle Isak Hansen-Aarøen og Werder Bremen ødelegge feiring av bundesligaitttelen for Xabi Alonso og Bayer Leverkusen, men skjønte raskt hvor det bar. 5-0 til Leverkusen og første serietittel i klubbens historie. I kulissene hos Werder Bremen var det ikke bare tapet som skapte høy temperatur. En tidligere Liverpool-spiller er eitrende sinna over det han mener er en kampanje for å ødelegge ryktet hans.

Flere fra Werder Bremen-ledelsen var før kampen ute og kritiserte Naby Keita for å boikotte kampen da han ikke ble satt i startelleveren. Keita signerte med bundesligaklubben etter exiten fra Liverpool i 2023, men står med fattige 106 minutter på kamparenaen. Skader og benkesliting har vært situasjonen for den tidligere Liverpool-spilleren.

Les: Barcelona-presidenten nekter plent å slippe Xavi

Det har vært krisemøte i klubben med fokene til Naby Keita og som resultat melder Bild og Weser-Kurier fast at Bremen og Keita går hver til sitt i sommer.

«Jeg vil ikke akseptere at noen ødelegger bildet mitt»

Etter at Naby Keita fant ut at han ikke ville spille fra start, bestemte han seg for å ikke gå på bussen og dro hjem i stedet, sa fotballsjef Clemens Fritz ifølge Bild. Vi skal snakke med Keïta og hans representanter i morgen om konsekvensene og hvordan vi går frem»

Keita blir først suspendert, og deretter skal partene forhandle frem en løsning for å bryte kontrakten.

Naby Keita skrev på Instagram: (nå slettet)

«Jeg har aldri hatt noen disiplinære problemer og jeg har alltid forsøkt å oppføre meg eksemplarisk. Jeg vil derfor ikke akseptere at noen ødelegger bildet mitt»

Keita kom til Bremen fra Liverpool foran denne sesongen, og står notert for fem kamper så langt, da han har slitt med store skadeproblemer. I Liverpool hadde han også skadebekymringer, derfor bare 129 kamper på fem år.

Les på Engelske klubber: Premier League-klubb bommer totalt når de kaller inn Mourinho