Vi står bak dere, jungs. (foto: union, twitter)

Forrige sesong var ekstrem for Union Berlin. 4. plass i Bundesliga og Champions League-billett. Yilbake i 2020/21-sesongen var klubben 11 poeng unna CL-billetten, sesongen før 24 poeng unna billetten. Forventningene var derfor store ved sesongstart, men denne gangen har fremdriften stanset. Vi ser for oss rasende Union-supporterne som piper ut egne spillere, på onsdag fikk vi oppleve noe så unikt som det motsatte.

Union Berlin tok i mot Napoli i Champions League, tapte kampen 0-1, noe som betyr at klubben har tapt ni kamper på rad. Etter kampen ble Union-spillerne bedt om å samle seg foran supporterne. Her dro «capoen» for supporterne nærmest banen i gang en hyllest til spillerne.

LES: Casemiro «problemet» kan løses av gamle venner

-I dag var fantastisk! Napoli er den beste kubben i Italia. Dere spilte superbra. De hadde kun ett skudd på mål. Vi lever drømmen i Champions League, ble det ropt fra tribunen.

Ingen supporterne liker å tape, men når det likevel skjer er det ingen hjelp i å vende ryggen til egen klubb og egne spillere. Da trengs støtten mer enn noen annen gang. Det skjer så sjelden at vi blir helt rørt.

LES OGSÅ: Har allerede signert David de Gea