Hjem Fotball Supertalentet banket inn to scoringer i Serie A – foreldrene får mye av æren
Supertalentet banket inn to scoringer i Serie A – foreldrene får mye av æren

Supertalentet banket inn to scoringer i Serie A – foreldrene får mye av æren

september 18, 2017

Genoas spisskomet Pellegri fikk debuten sin i Serie A i desember, ikke overraskende som den yngste debutanten i Serie A noensinne. I mai scoret han sitt første mål – mot Roma. Denne helgen opplevde han drømmekampen – selv om klubben tapte. Da var det tid for å takke mamma og pappa.

-Faren min var alltid med meg siden jeg var liten. Han fulgte meg alltid på trening, også når det var kaldt og regn. Han har holdt meg på rett spor fotballmessig, mens min mor sørger for at jeg gjør det bra på skolen, sier 16-åringen ifølge  fotballmedia.net.

Som vi elsker sånne historier.

(foto: genoa)

Les også:

Conte har valgt erstatter for David Luiz

 

 

Les også: