Takker alle etter scoring. (foto:, Milan)

Den franske verdensmesteren viser fortsatt ingen tegn til å miste tempo eller teft foran motstandernes mål. Hos AC Milan har Olivier Giroud vært gull verd, denne sesongen har 37-åringen fortsatt med det han har gjort siden 2021 på San Siro: Score og score avgjørende mål (når han ikke stepper inn som keeper og redder kampen for Milan). Likevel, nå går det mot en slutt. Ikke på karrieren, men oppholdet i Milano.

14 mål på 36 kamper for en av Europas beste klubber denne sesongen, ifølge The Athletic er det fortsatt åpent for en forlengelse på AC Milan-kontrakten som løper ut i sommer, men det engelske mediet melder det pågår forhandlinger mellom franskmannens representanter og en annen klubb.

LES: Real Madrids førstekeeper endelig på vei tilbake – så smalt det igjen

Klubben er Los Angeles FC, ifølge The Athletic ser ser det ut til å gå mot en overgang til MLS for spissen med 46 scoringer på 121 kamper i AC Milan-drakta og imponerende 56 landslagsmål for Frankrike.

Høres ut som en god plan med noen sesonger i LA og USA før 40-årsdagen skal feires. Her venter Hugo Lloris, den tidligere Tottenham-keeperen som har fartet verden rundt med Giroud på det franske landslaget siden 2011.

Alt du trenger å vite: Fiorentina – AC Milan

F7: Måtte betale tilbake 50 prosent av billettprisen da verdens beste spiller ikke tok av seg treningsdressen