Si ordet, Frank. (foto: chelsea)

Da Chelsea-legenden -og tidligere hockeyspiller Peter Cech ble inkludert i Premier League-troppen til Lampard var det noen som smilte lett. 38-åringen har knapt spilt fotball på ett år. Selv påstår keeperen at dette har gjort underverker.

Cech er klar når Lampard klapper ham på skulderen.

-Jeg vet 100 prosent at jeg er klar hvis de trenger min hjelp. Jeg er i form, og med to måneder i trening har jeg sett at jeg har de samme kvalitetene som før, sier Cech til Telefoot.

Les: Solbakken-erstatteren hos FC København etterlater seg et spor som stinker

Men hva med den lange pausen fra profesjonell fotball?

-Jeg har hvilt et år uten å spille fotball. Det gav meg virkelig mye energi. Kroppen min har kommet seg etter å ha spilt 20 år som profesjonell. Hvis omstendighetene krever det på banen, da er jeg klar, avslutter Cech.

Les på Engelske klubber: The Mirror: Isco planlegger overgang til Premier League

Skjer noe med Edouard Mendy, skal vi ikke se bort fra at Lampard lar Cech hoppe bukk over Willy Caballero og tredjevalget Kepa.

Vi må innrømme at vi hadde jublet hvis tsjekkeren hadde kommet inn og vist ungdommen hvordan en keeper henter trofeer hjem til Stamford Bridge.

Les: Bild: Manchester United er dypt inne i forhandlinger med ny ving