Har faktisk kommet hjem. (foto: ronaldo, twitter)

Cristiano Ronaldos agent Jorge Mendes jobber fortsatt iherdig med å skaffe sin klient en Champions League-klubb før vinduet stenger.

Mendes har vært i kontakt med Napoli om en mulig bytteavtale som involverer Victor Osimhen, melder Sky Italy.

Ronaldo har vært i sentrum for oppmerksomheten siden han kom tilbake til Old Trafford i fjor, han endte opp som klubbens toppscorer med 24 mål forrige sesong.

SISTE: Medisinsk test på Merseyside i dag

Til tross for dette er det mange som stiller spørsmål ved om hans tilstedeværelse har hatt en negativ effekt på resten av laget.

I løpet av de siste ukene har superstjernen vært gjenstand for omfattende spekulasjoner rundt fremtiden hans. Det antas at han ønsker å forlate de røde djevlene før slutten av overgangsvinduet, i håp om å spille i Champions League.

Victor Osimhen er ønsket i Premier League

Ifølge Sky Italy kan han være på vei til Napoli. Mendes, Ronaldos agent, skal ha vært i kontakt med Serie A-laget, og har spurt om de er interessert i Ronaldo pluss penger for den nigerianske spissen Victor Osimhen.

LES OGSÅ: Manchester United med offisielt bud på keeper!

23-åringen kom til Gli Azzurri tilbake i 2020 fra Lille. På 53 opptredener i den italienske toppklassen har han 26 mål og seks målgivende pasninger.

Denne formen har vakt en del oppmerksomhet fra Premier League. United er interesserte, men han også blitt koblet til en overgang til Arsenal før kjøpet av Gabriel Jesus. Chelsea har også vært ryktet tidligere.

Et direkte bytte vil imidlertid ikke være nok til å bringe Osimhen til Old Trafford. Sky slår fast at Napoli vil kreve inntil 100 millioner pund for sin stjernespiss.