Det var et stort tap for Sarpsborg 08 i fjor da Kristoffer Zachariassen dro videre til Lerkendal. Den rutinerte midtbanespilleren gjorde seg bemerket i Nest-Sotra før han tok steget opp til Sarpsborg i 2017.

Rosenborg har hatt en rufsete sesong så langt med Kristoffer Zachariassen som et definitivt lyspunkt, et lyspunkt de må gi slipp på, men som de ifølge Adresseavisen vil få meget godt betalt for.

Les: Daniel Sturridge i kanonform satser på La Liga-debut!

Det er den ungarske toppklubben Ferencvaros som er på kjøperen, de skal ha kommet med et bud på 22 millioner kroner. – Slettes ikke dårlig butikk. Rosenborg betalte Sarpsborg 10 millioner.

Zachariassen har spilt 48 kamper og scoret 21 mål for Rosenborg. Etter å ha imponert under Åge Hareides ledelse fikk midtbanespilleren sin landslagsdebut mot Hellas i juni i år og nå interesse fra de store utland.

Les på Popidol: Har samlet sammen et gigantisk stjernelag


Ferencvaros holder til i den ungarske hovedstaden Budapest. Forrige sesong vant de den ungarske toppdivisjonen med tyve poeng, og de er nå videre til andre runde i Champions League-kvaliken etter å ha slått Prishtina 6-1 sammenlagt.

Hvis overgangen går i orden blir 27-åringen lagkamerat med blant andre Tocmac Nguen, og den tidligere Stabæk-spilleren Franck Boli.