(c) Bilde: Odd: John Kitolano

Det er nok at eksempler på talenter som har tatt skrittet ut i den store verden litt for tidlig, de største og rikeste klubbene har som strategi å signere mange og «vinne i lotto» hvis en av ti talenter slår igjennom. 

Den 18 år gamle Odd spilleren John Kitolano er et slikt talent som lett får kontrakt med en stor klubb. Allerede har Wolverhampton vært på banen for å sikre seg venstrebacken.

Les: Dag-Eilev Fagermo angrer han lot sin «elev» gå, kan bli vanskelig å få tilbake

Telemarksavisen skriver at det blir en forlengelse med Odd på to til tre år og at avtalen snart skal skrives under, planen er at det skal skje før John Kitolano tar på seg landslagsdrakta for å representere Norge i  G19-EM mot Portugal 16. juli.

Egenutvikling og flere Eliteseriekamper er grunnen til at han velger å bli, det er noe vi tror er veldig lurt.

«Å være i Odd er en bra og riktig arena for meg nå. Drar du ut for tidlig havner du fort på U23-laget og du får ikke spille a-lagsfotball. Det er det jeg trenger for å utvikle meg videre og det får jeg i Odd»

Før sesongen uttalte trener Dag-Eilev Fagermo seg om interessen rundt stjerneskuddet.

«Han blir fulgt av mange klubber. De fleste norske spillere som reiser ut sitter bare på benken. Det å spille litt mer Eliteserie-fotball før man går ut, det tror jeg er lurt», sa treneren til Eurosport i mars. – Da var da interessen fra utlandet begynte å melde seg.

Senere i kveld spiller Odd mot Brann, men da uten John Kitolano som er ute med skade.

 

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste