Hjem FotballEliteserien Stortalent trer inn i rampelyset som matchvinner for Molde
Stortalent trer inn i rampelyset som matchvinner for Molde

Stortalent trer inn i rampelyset som matchvinner for Molde

september 11, 2017

Molde har fått noe et nytt stortalent å glede seg over, Thomas Olivier Amang kom til klubben på sin 18 års bursdag 9 februar 2016 fra Kamerun. Siden da har det blitt 28 kamper for Molde og en stadig oppadgående kurve.

19 åringen viste seg for alvor frem da han ble matchvinner på tampen av Eliteseriekampen mellom Molde og Odd. Molde tok imot Odd på Aker Stadion i det som startet som en usedvanlig kjedelig kamp. Kan ikke komme på noe spesielt å skrive om 1.omgang.

Molde ligger et stykke ned på listen og var avhengig av tre poeng for å henge med i medaljekampen, de så ut til å rote bort 2 av poengene, men så dukket Amang opp og sikret seieren.

Andreomgang startet med et selvmål (49) etter et skudd fra  Petter Strand som endret retning, etter det gikk det nesten 10 minutter før Odd utlignet på straffe.  Olivier Occean ble dratt ned innenfor sekstenmeteren Babacarr Sarr etter et hjørnespark. Dommer Kai Erik Steen blåste en korrekt straffe og delte ut et gult kort til Sarr. – På straffemerket var Jone Samuelsen iskald og og satte en perfekt straffe, han fintet ut keeper før han plasserte ballen til venstre.

Deretter så det ut som om det skulle bli 1 – 1 og poengdeling, i det 90 minutt sørget Thomas Olivier Amang for seier.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær var strålende fornøyd med matchvinneren.

«Gutten har et rått talent. Det potensialet i ham er helt unikt. Han har scoret vinnermålet i dFra elleve meters hold var Jone Samuelsen iskald og fintet ut keeper før han plasserte ballen til venstre for keeeper.ag og mot Viking slik at han har gitt oss fire poeng», sier Ole Gunnar Solskjær til Eurosport.

 

 

(c) Bilde Molde FK.

Les også: