Ikke god nok for Chelsea, men definitivt god nok for Premier League. (foto: abraham, twitter)

Chelsea-spilleren Tammy Abraham har vært ute for å lære hos Aston Villa denne sesongen. Forrige sesong var det opphold i Swansea. Nå ønsker en Premier League-klubb å hente 21-åringe for permanent spill i øverste divisjon.

Wolverhampton med Nuno Santo ved roret har hatt en upåklagelig god teft når det gjelder nyervervelser, ofte der de andre Premier League-klubbene ikke har følere ute. Men denne gangen er det flere om fortballbeinet.

8. plass i Premier League har vist Santos teft. (foto: wolves, twitter)

Les: Manchester United vurderer Roma-spiller til å tette forsvaret

Ifølge Sky Sports skal Ulvene være i samtaler med Chelsea og Abraham om en permanent overgang. Det tiskes om at et bud på 200 millioner kroner skal være lagt inn, men Sky Sports hevder flere Premier League-klubber nå har stilt seg i kø bak Wolverhampton.

Og hvem er Abraham? Vel, unggutten har scoret 16 mål for Aston Villa siden sommeren, noe som har fått manager Dean Smith til å innse at han ikke vil kunne konkurrere om Abraham når Premier League-klubbene banker på døra hos Chelsea.

Bøtter inn med mål. (foto: abraham, twitter)

Vel og merke hvis Chelsea bestemmer seg for ikke å ville ha spilleren mot seg neste sesong. Da er Aston Villa på 10 plass i Championship en glimrende kjøper.

Vi tenker Wolverhampton hadde vært en glimrende match!

Les: Si hei til Premier Leagues nye superstjerne!

Les: Manchester United vurderer Roma-spiller til å tette forsvaret