Raphinha ut, kolombianer inn. (foto: leeds, twitter)

Brasilianeren er ettertraktet på markedet og har neppe ambisjoner om å spille i Championship neste sesong.

Barcelona har trappet opp jakten på å lande Raphinha denne uken og er forberedt på å tilby ulike avtaler avhengig av om Leeds forblir i Premier League denne sesongen eller ikke.

Spanjolene har planlagt forestående samtaler om brasilianeren i stedet for å vente til sesongen er ferdig om tre uker, etter å ha gjort 25-åringen til et av deres hovedmål for sommeren.

Raphinha har blitt rapportert å ha en frigjøringsklausul på rundt 25 millioner pund i tilfelle nedrykk, som Barca er villige til å by over nå for å sikre ham.

Guds hånd: Maradona-drakt solgt for rekordsum!

De vil også prøve å signere den tidligere Rennes-vingen dersom Leeds forblir i toppen. Jesse Marsch har vunnet tre Premier League-kamper siden han ble ansatt som manager, men Burnleys gode form har tatt Leeds inn i nedrykksstriden.

Raphinha sendte selv ut en samling etter nederlaget mot Manchester City i helgen, og skrev på sosiale medier: «Bare de som ikke gir opp i dag vil vinne i morgen.»

Leeds betalte kun 17 millioner pundene til Rennes for to år siden for spilleren som har spilt seg til en plass i det brasilianske laget og er aktuell verdensmesterskapet.

SISTE: Gigant-bud på Chelsea avvist!

Han er også representert av Deco, den tidligere Barcelona- og Chelsea-spilleren, som har et godt forhold til beslutningstakerne på Nou Camp.

Den brasilianskfødte agenten, som spilte internasjonal fotball for Portugal, forhandlet frem avtalen som tok Raphinha til Premier League, der formen hans de siste to sesongene har tiltrukket seg interesse fra Champions League-klubber.

Liverpool va også interessert i Raphinha, men gikk Luis Diaz i januarvinduet.

Raphinha har scoret 10 mål denne sesongen.

Leeds risikerer å miste andre spillere som Kalvin Phillips, Patrick Bamford og keeper Illan Meslier om de rykker ned fra Premier League.