Hjem Fotball Stjernespiss utelatt fra Argentinsk tropp til nøkkelkamper!
Stjernespiss utelatt fra Argentinsk tropp til nøkkelkamper!

Stjernespiss utelatt fra Argentinsk tropp til nøkkelkamper!

oktober 2, 2017

Argentina spiller nøkkelkamper hjemme mot Peru og borte mot Ecuador. Argentina kjemper om en plass til neste års VM i Russland. Etter å ha ledet kvalifiseringsgruppen sin overlegent har det gått trått en stund nå!

Argentina ligger nå på 5. plass med 24 poeng. 5. plass gir play off-kamp mot New Zealand, men den plassen kan ryke dersom lagene under Argentina vinner sine. Chile ligger på 6. plass med 23 poeng og hjemmekamp mot Ecuador, så må de til VM-klare og gruppevinner Brasil til sin siste kamp. Paraguay som er i form ligger på en 7. plass med 21 poeng og møter Colombia borte, før de tar i mot Venezuela i siste kamp.

Spennende blir det! Conmebol har bestemt at siste runde skal spilles til samme tid og samme dag, for å unngå at noen spiller på resultat. Argentinsk presse skrev før Conmebol bestemte dette at Brasil spekulerte i å tape med vilje mot Chile for at Argentina ikke kvalifiserte seg for VM.

Argentinas trener og tidligere suksesstrener for Chile, Jorge Sampaoli har ikke hatt en enkel oppgave med å snu denne negative trenden, og sliter enda med å finne identiteten til den gamle storheten, selv med Messi på laget! Nå har enda en kontroversiell avgjørelse kommet som splitter landet i to! Stjernespissen Gonzalo Higuain har blitt utelatt fra troppen! Dersom Argentina ikke scorer nok mål til å vinne sine kamper, og sikre seg en plass til VM, vil denne avgjørelsen bli diskutert heftig!

Les også: