Paul Logan og Nina Agdal i et romantisk øyeblikk

Everton har signert en avtale om at 777 Partners skal kjøpe Farhad Moshiris fulle eierandel i klubben, men det er ikke så enkelt. Det amerikanske investeringsselskapet har ikke et godt rykte, et rykte som blir stadig dårligere etterhvert som nye ting kommer frem i lyset.

777 Partners som har pengene sine i Bermuda for å slippe å betale skatt blir beskrevet som et «smuldrende korthus» i et søksmål anlagt i New York denne uken.

Les: Cesc Fàbregas: «Har akkurat det Manchester United mangler»

Tvisten er mellom 777 og Obra Capital, et amerikansk investeringsselskap som lånte Evertons fremtidige depotmottakere 55 millioner dollar i juli 2020. Som sikkerhet for lånet, som var ment å bli tilbakebetalt et år senere, stilte 777 aksjer i et forsikringsselskap de eier. – De pengene er ikke betalt tilbake og forsikringsselskapet er ikke akkurat i en betryggende situasjon.

777 Partners eier allerede Genoa, Hertha Berlin, Standard Liège og Vasco da Gama. – Deres eierskap har fått massiv kritikk og det er slettes ikke sikkert de møter Premier Leagues krav for å kunne være eiere av Everton.

Everton møter forøvrig Manchester United til Premier League kamp på Old Trafford senere i dag.

En ny sak har dukket opp som viser hvor ekle partnerne er!.

I fjor sommer fridde Logan Paul i romantiske Lake Como til sin danske modell og influenser Nina Agdal (Her er hennes Instagram konto) og fikk ja. Everton potensielle nye eier involvert i rettskamp mellom Logan Pauls forlovede og Dillon Danis.

Paul og Danis kjempet inne i bokseringen i Manchester tilbake i oktober, med sistnevnte diskvalifisert for forsøk på en giljotinekveling i sjette runde. WWE USA-mesteren stemplet Danis som et «skittent menneske» etterpå etter at han nådeløst la ut bilder av sin andre halvdel Nina Agdal på sosiale medier i et forsøk på å komme seg i hodet.

Det ble tidligere rapportert at Danis la ut 200 bilder på Twitter, og Agdal anla søksmål med krav på 150 000 dollar pund i ærekrenkelse.

Og ifølge Martyn Ziegler fra The Times, blir Evertons potensielle nye eier stevnet av Agdal.

Josh Wander, det amerikanske investeringsselskapet 777s medgründer, blir anklaget for å ha tatt og delt «eksplisitt bilde uten samtykke» av den danske supermodellen. Rapporten sier at mens Wander ikke blir saksøkt, vil 31-åringen at han skal vitne i saken, og påstår at han tok bildet uten hennes samtykke i 2012 mens hun fortsatt var en tenåring.

Det sies at hun mener at «kunnskapen hans er relevant» for Florida-søksmålet og ber retten om å tvinge Wander.

Som svar sier Wander at påstandene er alvorlig usanne» og understreket at han «stein benekter denne grunnløse påstanden». Danis har hevdet at den juridiske tvisten kan koste ham 325 000 pund selv om han vinner, på grunn av honorarer til advokater og advokater.

Da Danis snakket på en stream med Andrew Tate og Adin Ross som fortsatt er under etterforsking for menneksesmugling, halligvirksomhet og hvitvasking av penger, sa Danis: «Selv om jeg vinner saken, ikke sant, må jeg fortsatt betale over $400 000 [ca 325 000 pund] i advokatsalærer, advokathonorarer. Så det er bare okser** *.»

I september lyktes Agdal med å få et besøksforbud mot Danis på grunn av sin oppførsel.

Les på Popidol: Youtuber Jake Paul skal bokse mot legenden med pipestemmen Mike Tyson