Eduardo Herrera

Steven Gerrard har etter de fleste målestokker hatt en vellykket start som manager for Rangers, en stein i skoen er meksikanske Eduardo Herrera. 

Glasgow Rangers har samme problem som Manchester United har med Alexis Sánchez (26 millioner pund i året), men i vesentlig mindre målestokk, høy lønn og elendig spill. -Herrera tjener 20 000 pund i uken og nå ønsker manager Steven Gerrard å kansellere avtalen, en lønn som de ikke får igjen gjennom den eksisterende låneavtalen de har med den meksikanske klubben Necaxa.

Les: Nå har Ståle Solbakken mesterskapet i lomma

Rangers har hatt fremgang under Gerrard og de har startet planlegging av neste sesong, den blir definitivt uten Eduardo Herrera. Football Insider skriver hvis de ikke får solgt han (noe ingen tror på), planlegger de å kansellere avtalen og dermed redusere lønnskostnadene.

Herrera sluttet seg til Rangers sommeren 2017 for 1,5 millioner pund og skulle legge til litt sårt trengt ildkraft.

Men den tidligere Pumas spissen fikk ikke dreisen på det og nettet bare 2 ganger på 24 kamper. – Det første til utlån, først til Santos Laguna før han ble sendt videre til Necaxa i januar i år.

Rangers har startet samtaler med angriperens representanter om en kompensasjonpakke, kontrakten løper frem til juni 2020.

Les: Pål Alexander Kirkevold har funnet frem målformen igjen