(foto: rangers, twitter)

Jürgen Klopp er tvunget til å ta et hvileskjær denne sesongen. Etter to historiske sesonger er det de siste rundene i Premier League snakk om å redde ære – og inntekter fra spill i Europa. Selv om det ryktes at veien videre for Klopp i Liverpool ikke lenger er så forutsigbar, skal det mye til for at de røde slipper Mester Klopp på noen sesonger.

Spørsmålet er heller hvem som skal forberedes til å ta over den dagen det skjer.

Les: Ajax gir Donny van de Beek det beste rådet

Steven Gerrard har blitt nevnt som Klopps arvtager helt siden Liverpool-ikonet ble plassert til å trene klubbens U18-lag i 2017. Fire år senere mener vi 40-åringen også har begynt å prate som en Liverpool-manager.

-Jeg kan huske jeg hadde en samtale med Jürgen om ledelse. «Hva kan jeg ta med fra deg som vil hjelpe meg fremover?». Han sa at man skal forsøke å være så balansert som mulig. Nå vet jeg presis hvorfor han sa det, for denne reisen fører deg til alle steder. Utrolige følelser, men den har også tatt meg med ned, sier Gerrard til Sky Sports.

The Boss. (rangers, twitter)

Les på Tysk fotball: United, Liverpool og de andre, hadde tapt kampen før den var i gang

Reisen han prater om, er de siste sesongen som manager for Rangers. Forrige sesong var det nesten, denne ender med ligatitlen i Skottland.

-Jeg er så ekstremt stolt av de vi har oppnådd. Jeg vil nullstille meg og gjøre hva enn som må til for å forsøke å gjøre denne gruppen så sterk og konkurransedyktig som mulig. Jeg er akkurat så ambisiøs som alle andre forbundet med klubben. Jeg skal forsøke å få klubben til Champions League og forsvare tittelen (serien) med våre liv.., kommer det fra Gerrard.

Som for oss har begynt å prate som en Liverpool-manager. Lidenskapelig, målrettet – og balansert.

Les: Moyes har gjort om West Ham til ei skute med vinnerskaller