Rangers har måttet gi fra seg poeng og halser fem poeng etter erke-erkerival Celitc. Med to dager igjen av overgangsvinduet så det ut som Gerrard hadde troen på at den eksisterende troppen er sterk nok til å ta igjen forspranget. Det var før onsdagens kamp.

Rangers vant som bestilt, 2-0 mot Ross County, men supporterne gjemte hodet i strikkevantene da deres målgarantist, Jermain Defoe ble båret ut av banen med skade.

Les: Newcastle har gjort deal med Tottenham – sikrer seg landslagsspiller

Den godt voksne Bournemouth-spilleren på utleie har levert målvarene for Gerrard i 13 av de 19 Premiership-kampene, og er uten tvil spilleren Rangers er avhengig av for å ha sjans til å yppe med de grønnhvite stripene på andre siden av Glasgow.

Så hva skjer, Gerrard?

-Jeg er bekymret, men tror det ikke er så ille. Hvis han er ute i mer enn to-tre uker kan det få betydning for hva vi gjør de neste dagene. Han er i stand til å gå, forteller Rangers-manageren til BBC.

Han er i stand til å gå.

For oss høres det ut som Gerrard må kaste seg rundt og sette foten i overgangsvinduet som lukkes på fredag. Vi tror dette er tiden for å ta en telefon til sine kompiser hos Liverpool. Har dere tilfeldigvis en sulten angrepsspiller som vi kan låne noen få måneder?

Les: Moderne fotball