Steven Gerrard

Etter en travel sommer på overgangsmarkedet for Aston Villa med spillere som Danny Ings og Emiliano Buendía inn portene på Villa Park var det stille i vinter. Liverpool-legende ble hentet fra Rangers som han vant et historisk skotsk mesterskap med i november etter Dean Smith fikk sparken. – Styreleder og hovedeier Nassef Sawiris var skuffet over resultatene etter å ha brukt over en milliard på spillerkjøp.

Fans og klubb er enige i at Steven Gerrard er en god match for Aston Villa. – Under hans ledelse er stemmingen i Birmingham-klubben god, selv om resultatene er varierer. – Gerrard er lovet romslige budsjetter til sommeren, men ikke så romslige som sist sommer, med mindre det ligger noen spillersalg som motvekt.

Les: Sport: Vil gi Carlo Ancelotti sparken

Steven Gerrard og Aston Villa skal være ute etter å forsterke midtbaneleddet og ifølge Daily Star ser klubben på mulighetene til å hente enten Brightons Yves Bissouma eller Leicesters Wilfred Ndidi.

Det vil koste i området 50 millioner pund for å sikre seg en av de nevnte spillerne.

I januar skal Brighton ha avslått et budd på 30 millioner pund for Bissouma, som har blitt koblet til flere storklubber det siste året.

Les: Ikke lenger tvil om hva som avgjør Kylian Mbappés valg av klubb

Aston Villa ligger for tiden på 12.plass i Premier League.