Det er her det skjer, Jesse. (foto: rangers, twitter)

Jesse Lingard har tidligere stått hardt på at han ønsker å kjempe om plassen på Old Trafford, men med EM i anmarsj er 27-åringen ikke i nærheten av å være på radaren til Gareth Southgate med sine 99 spilte minutter to uker før jul. Løsningen kan ligge hos en Liverpool-legende.

Sky Sports hevder Real Sociedad har peilet seg inn på leie av den «utstøtte» høyrevingen, men det er fler som jobber med muligheten til å få inn en United-spiller fra januar. Ifølge Teamtalk har Glasgow-gjengen sett kontraktsutløpet til Lingard i 2021 som en stor mulighet.

Les: Sier ja takk til mer suksess, selv om det blir dyrere

Celtic skal være på, Rangers skal være PÅ. Steven Gerrard kan tilby Lingard en glimrende mulighet til å revitalisere karrieren og spille seg inn i den engelske landslagtroppen. Hos Real Sociedad må Lingard akklimatisere seg til spansk fotball på rekordtid for å overbevise Southgate før sommeren, i Scottish Premiership kan United-spilleren få umiddelbare resultater.

Rangers surfer på en enorm medgangsbølge med Celtic akterutseilt med solide 13 poeng. Spørsmålet er om Lingard passer inn i systemet til Rangers. Vi tror Steven Gerrard er en garanti for Lingard at han får spille – og ikke minst får muligheten til å skinne før EM.

Åpner en av Englands største fotballegender døra til United-spilleren, da ligger det en god plan bak.

Les: Manchester United dypt inne i forhandlinger med spilleren de ikke har råd til å gå glipp av