Primalskriket. (foto: dortmund, twitter)

Han kom fra Liverpool og er en av de få engelske spillerne i La Liga som virkelig har lykkes. I løpet av fire sesonger hos Real Madrid var McManaman med på å løfte trofeer to ganger i La Liga og to i Champons League. Nå har han fått spørsmålet om han tror Erling Haaland velger den samme veien.

Real Madrid er del av den eksklusive klubben som kan overtale Haaland (og duoen Alfie/Raiola) til klubbytte neste sommer når utkjøpsklausulen på 75 millioner euro aktiveres. Tror MacManamon at kongeklubben har en mulighet, eller blir det Liverpool?

Les: Mester Klopp digger Brentford

-Om jeg tror Liverpool vil være i kampen om å signere Erling Haaland neste sommer? Nei, jeg tror ikke det. Jeg tror det er mulighet for at han går til Real Madrid, og jeg tror personlg at han liker Real Madrid og livsstilen som er involvert i å spille for dem, kommer det fra McManamon ifølge Marca.

(Mr. Cool cat. foto: real madrid)

Vi vet ikke helt hvordan vi skal tolke det med livsstil når det kommer fra den tidligere spilleren med partyløve-merkelappen hengende på seg. Uansett, McManaman har talt: Haaland velger Real Madrid.

Les: Real Madrids tremålsscorer har fått beskjeden som løser alt