Here to win.

Fulham manager Scott Parker har ikke benyttet seg av Stefan Johansen på fryktelig lenge, vi skal ikke påstå at det er grunnen til at klubben ligger under den røde streken, men den norske midtbanespilleren var en viktig del av laget frem til Scott Parker overtok tømmene.

Vi må helt tilbake til 1 oktober i fjor i ligacupkampen mot Brentford sist gang 30 åringen fikk spille. – Nå er både lån og salg noe agent Tore Pedersen forteller til VG: «Det jobbes med fornuftige alternativer. Utenom det er det ikke så mye å si. Han vil ha spilletid, det er prioritert».

Les: Mix Diskerud fortsetter reisen – har signert med ny klubb

Som alltid når norsk presse møter en spiller som sliter ute, kommer også spørsmålet om en retur til Norge, men den tidligere Bodø/Glimt og Strømsgodset spilleren vil bli ute. Det er liten tvil om at Stefan er ferdig i Fulham, han er ute av Premier League troppen og har ikke vært å se for andrelaget siden november heller.

QPR skal være interessert og når Fulham rykker ned til Championship vil han treffe gamle lagkamerater der hvis det valget han gjør. Stefan Johansens gamle klubb Celtic skal også være av interesse.

Det stopper trolig på 142 kamper, 21 mål og 23 målgivende pasninger for Johansen ( kom fra Celtic august 2016).

Les på F7: Hva med en 110 tommer microLED flatskjerm?

Stefan Johansen befinner seg på Fulham sin salgsliste sammen med Jean Michael Seri og Maxime Le Marchand