Hjem Fotball Statsminister har sendt klage på kampfiksing i U21-EM til UEFA

Statsminister har sendt klage på kampfiksing i U21-EM til UEFA

juni 26, 2017

Slovakias statsminister Robert Fico har anklaget Italia og Tyskland for å ha fikset den avgjørende kampen i gruppespillet i U21-EM.

Kampen endte 1-0 til Italia etter scoring av Fiorentinas ettertraktede spiss Federico Bernardeschi, og dermed gikk begge fotballstorhetene videre til  sluttspillet. De tre gruppevinnerne og den beste gruppetoeren gikk videre til sluttspillet, og Tyskland endte med ett mål bedre målforskjell enn Slovakia.

Fico er overbevist om at resultatet var arrangert og har skrevet et åpent brev til UEFA-president Aleksander Čeferin der han påstår at Slovakia har vært offer for en iscenesatt farse.

-Jeg stoler på at UEFA etterforsker det som skjedde og at de lager regler for den neste turneringen som favoriserer sportslige prestasjoner over urettferdige avtaler, skriver han i brevet.

-Kampen ble vanæret av mangelen på verdighet som ble vist av Tyskland og Italia i deres kamp om en plass i semifinalen.

Han får støtte av Slovakias U21-manager Pavel Hapal, som har beskrevet kampen som svært skuffende, en skam og uten fair play.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.