Byggmester Jim Ratcliffe. (foto: Ratcliffe)

Erik ten Hag klappes snart inn som «ny» Manchester United-trener, «Ny» som i overraskende for veldig mange United-supporterne og sofaeksperter. Med seg inn i kommende sesong får nederlenderen en investeringsvilje på alle områder.

Ifølge Football-Insiders kilde har Ratcliffe og gjengens økonomiske ryddejobb og det som blir et kraftig kutt i lønnsutgifter for kommende sesong, gitt handlerom allerede på sommerens overgangsvindu med opp mot 140 millioner pund til spillersigneringer.

LES: Manchester City har en genial plan for å erstatte Erling Haaland

På fredag melder Manchester United at startsignalet også har gått for å investere 50 millioner pund i sterkt nødvendig oppgradering av treningsfeltet på Carrington.

– Vi ønsker å skape verdensklasseomgivelser for at lagene våre skal vinne. Da vi foretok en grundig gjennomgang av treningsfasilitetene på Carrington og møtte førstelagsspillerne på herrelaget, var det tydelig at standardene hadde falt under noen av våre konkurrenter. Dette prosjektet vil sikre at Manchester Uniteds treningsanlegg igjen blir renovert til de høyeste standardene, sier Ratcliffe til klubbens hjemmeside.

Arbeidet på Carrington ventes å pågå i hele 2024/25-sesongen.

Endelig har det gått over fra ord til handling og langsiktig investering hos Manchester United (vi håper samtidig pengene går til mer enn lounge, trapp og spillerkantine som bildene skryter av).

F7: Bekrefter sesong tre av «House of the Dragon»