KLAR: Adnan Hadzic er solgt til OBOSliga-klubben Sandnes Ulf. Foto: Sandnes/Ulf

Adnan Hadzic har vært på lån i Sandnes Ulf på lån, nå blir det en permanent overgang for midtbanespilleren.

– Adnan en flott type som har gjort en god jobb for klubben i tre år. Vi ønsker ham lykke til videre i karrieren, sier Atle Roar Håland, sportslig leder i Start til egen hjemmeside.

Hadzic, som ble regnet som et stort talent da han kom fra Ørn Horten i 2017, fikk 42 kamper i Start-drakt, men slet med å spille seg til fast plass på Start-laget. Nå er klubbene kommet til enighet om en overgang for spilleren.

– Nå blir det spennende å følge utviklingen til Adnan videre. Han har mye å by på, og vi har ikke sett det beste fra han enda, sier Ulf-tener Steffen Landro til klubbens nettsider.

Daglig leder i Sandnes Ulf, sier at Hadzic har skrevet kontrakt som strekker seg ut 2023. Hadzic har allerede spilt åtte kamper for Sandnes Ulf etter at han kom på lån fra Start.


– Jeg hadde tre fine år i Start og i Kristiansand, en periode der jeg lærte mye som jeg tar med meg videre. Nå håper jeg å utvikle meg videre i Sandnes. Det er litt trist å dra fra lagkamerater og andre jeg kjenner godt, men sånn er fotballen, sier Hadzic til Sporten.com i en SMS.