Maestro klarer seg aldeles bra uten Havertz i troppen. (foto: real, twitter)

Ifølge Le Parisien har PSG satt nå prislappen på Mbappé. Etter at 24-åringen blokkerte en ekstemt innbringende overgang til Saudi Arabia, har Ligue 1-klubben justert retningen. For Real Madrid betyr dette at de må bla opp med 200 millioner euro i tillegg til å møte lønnsforventningene til franskmannen. Ikke overraskende jobber La Liga-giganten med et alternativ som ikke inkluderer 24-åringen.

I helgen bekreftet Thibaut Cortouis at det kom til å bli en stor utfordring denne sesongen uten Karim Benzemas scoringer. Real-keeperen la til at hele laget nå må step up for å fylle hullet. For en klubb som jager titler i alle konkurranser er det avgjørende med en Benzema, Haaland, Osimhen eller Lewandowski på topp som ikke kan annet enn å score.

LES: Højlund får et helt spesielt draktnummer

Ifølge Cadena Ser har Real Madrid Plan B klar hvis de ikke klarer å forhandle seg frem til en Mbappé-signering. Det spanske mediet hevder Real er klar for å hoppe inn i siste fase av Chelseas-signering med Dusan Vlahovic og kuppe overgangen til londonklubben.

LES OGSÅ: James McArthur gir seg etter 323 Premier League-kamper