Hjem FotballEuropa League Ståle Solbakken: Startoppstillingen mot Ajax er klar
Ståle Solbakken: Startoppstillingen mot Ajax er klar

Ståle Solbakken: Startoppstillingen mot Ajax er klar

mars 14, 2017

FC København har to av sine viktigste spillere ute mot Ajax i kvartfinalen i Europaligaen på torsdag. Med Mathias Zanka Jørgensen og Rasmus Falk har Ståle blitt nødt til å tenke nytt. Nå har han bestemt seg og informert spillerne det gjelder.

«Strategien er på plass, og spillerne som kommer til å spille, det har blitt fortalt, så rolig forberede kampen» sier Solbakken. «De som spiller vil ha litt annerledes roller enn de er vant til, litt ute av posisjon trenger de fred, slik at de kan forberede seg mentalt.

Uvante roller, en sterk motstander på bortebane i en viktig kamp, det mentale blir viktig. Han har ikke informert om hvem som skal spille, med noen unntak. På midtbanen vil Jores Okre starte ved siden av Erik Johansson.

«Han virker fysisk klar og er sterk. Han er komfortabel med ballen og må flytte sammen med kjeden og resten av teamet. Det er en viktig oppgave.

Antonsson kommer ikke til å spille, fordi han har vært syk og ikke helt kommet seg over det enda, hvis ikke ville også han vært tatt ut til laget.

Jores Okore har spilt sju kamper for FCK denne sesongen – ingen av dem har vært i europeisk fotball.

Resten av lagoppstillingen holder han naturlig nok tett til brystet.

Les også: