Trengte visst en ny hobby. (foto: zlatan, twitter)

Hva spør en journalist Ståle Solbakken om etter at det ble kjent at Zlatan skal «gjøre Skandinavia» med Hammarby. Nattesøvnen, selvfølgelig.

FCK-manageren har lært seg å takle det meste av pressens vinklinger og påfunn, og tok heller en analyse av klubbsituasjonen i Skandinavia, der Zlatan bringer inn ambisjonene om å gjøre Hammarby til størst i regionen.

Les: Ancelotti er egentlig bare glad han slapp levende fra Anfield

-Vi kan leve godt med dette. Det er konkurranse der hele tiden og Malmø er i førersetet nå som en sterk konkurrent. Det er også to andre klubber i Stockholm: AIK og Djurgården. Det er mange sterke tradisjonsklubber. Jeg bruker ikke så mye tid på det og sover godt med denne nyheten, sier Solbakken ifølge B.T.

Og Hammarby som klubb?

Solbakken legger til at Zlatans nye baby har et stort publikumspotensiale, men mangler pokaler og tradisjonen med å være en vinner. To ikke uvesentlige ting når man vil være et skandinavisk flaggskip.

Les: Klopp: Napoli spilte en annen type fotball


Vi tipper Zlatan har en plan for å endre dette over tid – hvis han gidder å være med for det lange løp. I mellomtiden ser det ikke ut som supersvenskens nye hobby imponerer Solbakken nevneverdig.