Jess Thorup manglet mye av Ståle Solbakkens engasjement.

De aller fleste fotballkommentatorer i Danmark er overbevist om at Ståle Solbakken og FC København til tross for at de har satt verdensrekord i overgangen mellom to danske klubber har gjort et varp når de i dag har sikret seg den meget talentfulle midtstopperen Victor Nelsson. – Transfermarkt mener Victor er verdt 3 millioner euro.

Nelsson som har vært i Nordsjælland siden han var 11 år gammel har nå signert en fem års kontrakt med Danmarks største klubb. – 20-åringen har spilt 98 kamper for FC Nordsjælland, og han har vært en permanent mann på U21-landslaget som nettopp har vært i EM.

Les: Tobias Børkeeiet forlater Stabæk etter 15 år: «Jeg er veldig takknemlig»

«Viktor er et meget stort talent og har et stort potensial for å heve sitt nivå ytterligere internasjonalt» sier Ståle Solbakken i en pressemelding.

Overgangssummen er ikke kjent, men ifølge Nordsjælland er Nelsson den dyreste spilleren som melder overgang mellom to danske klubber. FC København har allerde kjøpt Karlo Bartolec fra Nordsjælland som nå nesten er som et farmerlag å regne.

Ikke bare kjøp, men salg også for FC København

Signeringen skjer dagen etter at Solbakkens lag solgte Debus Vavro til Serie A-klubben Lazio.

Les på Popidol: Zlatan viser oss hvordan ekte menn skrur av korken på vannflasken

Ståle Solbakken har følgende plan for neste sesong, det skal ikke være tvil hvem som leder Danmarks beste lag. -Superligaen skal vinnes med klar margin.

Fra før har FCK sikret seg norske Sten Grytebust fra OB, samt Karlo Bartolec (FC Nordsjælland) og Jens Stage (AGF) i sommerens overgangsvindu.

I Nordsjælland spilte Nelsson sammen med den norske duoen Mathias Rasmussen og Ulrik Yttergård Jenssen.