Selv Guardiola skjønner ikke at det er mulig. (foto: Manchester City)

Forrige sesong var Ollie Watkins outstanding hos Aston Villa med 19 Premier League-scoringer, bare 8 bak supertoppscorer Haaland. Denne sesongen startet Villa med 2-1 seier mot West Ham, men uten Watkins-scoring. Haaland kom selvfølgelig på måltavla mot Chelsea. På lørdag var det klart for to kamper som viste hvorfor Haaland og ikke den engelske landslagsspilleren sitter øverst på tronen.

Manchester City fikk seg en overraskelse mot Ipswich med baklengs etter syv minutter. Da Pep Guardiola senere takket Ipswich-manager Kieran McKenna for kampen, hadde Erling Haaland hamret inn tre scoringer i det som ble 4-1 seier til de regjerende mesterne.

LES: Har lastet troppen med to Liverpool-spillere – nå er Brentford tilbake i Liverpool for ny signering

Senere på lørdagen var det tid for storkamp mellom Arsenal og Aston Villa, Premier Leagues nest beste og fjerde beste klubb fra forrige sesong. Arsenal vant tvekampen 0-2 etter målløs første omgang. For Emery, Villa-spillerne og supporterne skulle det aldri ha endt med «smultring».

To ganger i løpet av kampen brente Watkins sjanser så store at Villa-supporterne måtte gni seg i øynene over at ballen ikke endte i nettet bak David Raya.

F7: Super-Dybala trekker hardt i håndbrekket!

Olli Watkins viser seg fra en menneskelig side, Erling Haaland fortsetter med å holde seg i en «egen liga».