Hjem Eliteserien En stadion fullstappet med talentspeidere så han score eliteseriemål nr.14.

En stadion fullstappet med talentspeidere så han score eliteseriemål nr.14.

august 21, 2017

Det var et mini FN som hadde møtt opp for å se Eliteseriens toppscorer Ohi Omoijuanfo på Nadderud stadion på søndag, vi la merke til speidere fra Nederland, Tyskland og Polen. og vi hørte det var fra Allsvenskan og den danske Superligaen også.

Det var en underholdende og målrik kamp, fem mål, et av dem på straffe og seier til hjemmelaget, Ohi infridde med å score på straffe. Det er stor mulighet for at Stabæk kan bytte inn eliteseriens toppscorer med en god slump med cash.

Sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge Andre Olsen snakket med lokalavisen for Asker og Bærum, Budstikka etter kampen.

«Jeg vet ikke om alle var kommet for å se ham, men det er klart at de følger med på eliteserien toppscorer»

Og mannen alle snakker om Omoijuanfo er usikker på egen fremtid:

«Jeg vet at det er klubber som er interessert, og at det har vært en del snakk. Men jeg vet ærlig talt ikke om jeg forsvinner nå, eller om jeg kommer til å bli i Stabæk.  -Jeg må bare fortsette å spille så godt jeg kan, så kommer drømmen min til å gå i oppfyllelse til slutt.  Det vet jeg. Om det blir nå eller senere, det får tiden vise. Det viktigste for meg er at jeg kommer til en klubb der jeg får utvikle meg videre, slik jeg har gjort i Stabæk».

Søndag scoret han sitt mål nummer 14 i eliteserien, da han satte inn 3-1 på straffe etter 74 minutter.

De fleste målene kom i andre omgang:

Stabæk-Molde 3-2
Stabæk: John Hou Sæter (15)

Stabæk: Luc Kassi (58)

Molde: Björn Sigurdarson (61)

Stabæk: Ohi Anthony Omoijuanfo (73)

Molde: Fredrik Brustad (88)

Molde som bare har en seier så langt i høst er nå nede på en ufarlig 4.plass i Eliteserien.  Stabæk ser ut til å ha snudd en negativ trend og vaker rett under på 6.plass.

(c) Foto: StabækVi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.