Hjem Fotball Stabæk-spiller til Juventus
Stabæk-spiller til Juventus

Stabæk-spiller til Juventus

august 9, 2017

Det satses på kvinnefotball i Italia og flere av landets storklubber på herresiden er i ferd med å etablere kvinnelag. Nå har Stabæks Ingvild Isaksen signert for Juventus.

Storlaget har fått plass i kvinnenes Serie-A og har signert både italienske landslagsspillere og utenlandske stjerner. Nå får altså Isaksen muligheten til å prøve seg for de sort-hvite i Torino.

– Jeg er veldig takknemlig for at Stabæk har gitt meg muligheten til å følge drømmen min, og for at de har vært så støttende og samarbeidsvillige. Det har vært et veldig tøft valg, for jeg forlater en klubb og et lag som jeg har blitt ekstremt knyttet til, og en stor del av meg har fremdeles lyst til å bli værende på Nadderud, sier Isaksen til Stabæks nettsider.

Det var likevel ikke tvil om at hun ville benytte seg om muligheten til å spille for den italienske klubben.

-Men når jeg fikk tilbud om å spille i en så stor klubb som Juventus og bli med på satsingen de har på damesiden, så var det noe jeg ikke kunne si nei til. Jeg er veldig stolt og glad for å få denne muligheten.

 

Les også: