Ronny Deila fikk Antonio Nusa overraskende tilbake i Brugge-troppen

For en drøy uke siden solgte Gent den tidligere Stabæk spissen Gift Orban for 12 millioner euro til Lyon. – I følge TV 2 sitter bærumsklubben som denne sesongen baler nede i OBOS-Ligaen med en 15% videresalgsklausul.

Stabæk får følgende: 12 millioner euro – eget salg 4,6 millioner euro = 7,4 millioner 15% = 1,1 million euro.

Les: Tottenham-flopp Tanguy Ndombélé kan lande i fanget til Ange Postecoglou

Nå kan Stabæk cashe inn enda mer på videresalg av Antonio Nusa. – Ikke så rart egentlig Antonio Nusa er en av norges mest spennende spillere og svært viktig for manager Ronny Deila i Club Brugge.

18 år gamle Antonio Nuse er kjent for sin hurtighet, teknikk og målteft.

Noen høyepunkter:

  • Han ble tidenes yngste målscorer for Club Brugge da han scoret mot Union Saint-Gilloise i mai 20221.
  • Han ble tidenes yngste nordmann i Champions League, og tidenes nest yngste målscorer i samme turnering, da han scoret mot FC Porto i september 20231.
  • Han ble tidenes yngste spiller til å score på det norske landslaget siden Roald «Kniksen» Jensen da han scoret mot Jordan i sin debut i september 20232.
  • Han leverte to assist i sin andre landskamp mot Georgia i oktober 20233.

Ifølge fotballjournalist Francois Plateau skal Tottenham og Club Brugge ha vært i samtaler om en Antonio Nusas framtid torsdag. – Det skal ha vært svært positive samtaler hvor London-klubben ønsker en overgang allerede i vinter, men de kan være villige til å vente til sommeren også. Antonio Nusa ønsker å bli i Club Brugge ut sesongen.

Les: Droppet tilbud om å dra hjem til Norge, blir i «Blåvitts» fryser

Det snakkes om summer langt over det Lyon betalte Gent for Gift Orban. – En overgang kan fort lande på over 30 millioner euro og hvis Stabæk også her har 15% ventes det en stor og hyggelig sjekk om noen dager eller til sommeren.