Den søkkrike franske klubben Paris Saint-Germain skal koste hva det koste vil en vakker dag løfte Champions League trofeet over hodet. – Det blir store forandringer fremover etter de røk ut alt for tidlig fra Champions League. De fleste tror manager Mauricio Pochettino får sparken så snart Zinedine Zidane er klar for å avslutte «ferien», men flere og flere tegn peker mot at manageren blir og får gjennomført «sitt prosjekt», mens mange andre forsvinner.

Kylian Mbappé har ikke forlenget sin kontrakt som går ut til sommeren, Neymar tilbys til alle med stor lommebok, Mauro Icardi er på vei tilbake til Italia med sin kone Wanda Nara og pappaen til Lionel Messi flørter med Barcelona.

Les: Spansk media: David Beckham prøver seg igjen på tidligere Premier League-stjerne

En som har mistet mye av glansen er Sportsdirektør Leonardo, Get French Football News melder i dag Paris Saint-Germain har kontaktet Ramón Rodríguez Verdejo bedre kjent som Monchi.

Monchi har hatt stor suksess som sportsdirektør i Sevilla. Den 53 år gamle spanjolen var jaktet av Manchester United til den nyopprettede stillingen som sportsdirektør, men det var ikke interessant for Monchi og sjefene på Old Trafford landet til slutt på John Murtough som de kunne hente fra egne rekker.

Også Newcastle var på ballen for å hente Monchi etter de fikk på plass diktatorpenger.

Les på Tysk fotball: Bild: Emre Can og to andre Dortmund-spillere skal selges

Monchi er aktuell for å erstatte Leonardo i rollen som sportsdirektør i Paris Saint-Germain, en stilling som har vekket hans interesse til tross for at han har det som plomme i egget i Sevilla. – Han som alle andre vet den franske klubben har ubegrenset med midler spil spillerkjøp og lønninger.