Jadon Sancho og Erling Braut Haaland (foto: Dortmund)

Å tro at sportsdirektør Michael Zorc lar seg presse til å selge noen med rabatt på grunn av corina-pandemien er omtrent som å tro på julenissen. Borussia Dortmund har vist de er dyktigst i klassen på overgangsmarkedet under Zorc sin ledelse.

The Telegraph skriver at Borussia Dortmund bestemt seg for å vente til markedet stabiliserer seg før de selger Jadon Sancho. – Mange fotballeksperter som trolig ikke følger så godt med har tippet at Manchester United, som i prinsippet er klare med en overgang og har ryddet plass i garderoben for det engelske vidunderet, skulle få rabatt på grunn av kollapsen i markedet.

Les: Selv Manchester United blør

Bundesliga som er først ute til å åpne av de store ligaene vil ha fordelen av å demme opp deler av det enorme suget som ligger der for sportsarrangementer, det gjør at den tyske serien blir stedet å være også fremover.

Borussia Dortmund har råd til å vente og «trenger» ikke pengene. – De har alt fokus på å vinne Bundesliga for første gang siden 2012.

Det kan fort bli for dyrt for Manchester United som har opparbeidet seg en enorm gjeld. Jadon Sancho passer perfekt inn i manager Ole Gunnar Solskjær sin strategi om å kjøpe ungt og britisk.

Manchester United har med andre ord valget, betalt «normal» markedspris nå, eller vent og risiker at noen andre kliner til. – I begynnelsen av mars satte Transfermarkt verdien til 130 millioner euro, det ville ikke holdt da, ei heller nå.

Les: Zinedine Zidane har tatt det verste hjørnesparket i fotballhistorien