Max Eberl

Det varte ikke et år engang for Max Eberl i Bundesligaklubben RB Leipzig. – Det går rykter om at han er på vei til en jobb hos seriemester Bayern München. – Et rykte som ble forsterket i dag med en uttalelse fra klubben at sparkingen ikke har noe med jobben han faktisk utfører.

«Det har ingenting med troppbyggingen eller resultatene å gjøre»


I desember 2022 overtok Max Eberl som ny sportsdirektør i RB Leipzig. Men nå, etter knappe ti måneder i stillingen, får han sparken. Fredag ​​meldte Bundesliga-klubben at 50-åringens kontrakt ble sagt opp med umiddelbar virkning. Grunnen? Nylig har Eberl blitt koblet til rivalen Bayern München.

Les: Jürgen Klopp har funnet en perfekt Mohamed Salah erstatter eller partner

Rykter han selv ikke ønsket å avkrefte: «RB Leipzig har sagt opp Max Eberl med umiddelbar virkning. Hans unnlatelse av å forplikte seg til klubben har ført til at vi har tatt denne avgjørelsen. Det har ingenting med gjenoppbyggingen av troppen eller resultatene på banen å gjøre»

– Vi vil takke Max for arbeidet og ønsker ham alt godt i fremtiden.

I samme slengen melder tyske Sky at Max Eberl er favoritt til å ta over som ny sportsdirektør i Bayern München. Ifølge opplysningene vil den tyske giganten ha 50-åringen inn i sin organisasjon så fort som mulig.

Nyheten kommer dagen før Bayern og RB Leipzig møter hverandre i Bundesliga.

Rouven Schröder tar over som ny sportsdirektør i RB Leipzig.

Les: Hoster opp et milliardbud for Victor Osimhen selv Chelsea ikke kommer til å følge