Vladimir Rodic nærmer seg Odd ballsklubb. Foto: Hammarby FF.

Skal være på plass i Skien for å bli Odd-spiller ut sesongen. Partene er i dialog om en utlånsavtale for 27-åringen.

Etter det Sporten.com erfarer skal Hammarbys Vladimir Rodic være ekstremt nære å signere for ODD-Grenland. Partene skal allerede være i dialog om en utlånsavtale for 27-åringen som spiller for Hammarby i Allsvenskan.

Midtbanespilleren som ikke er med i troppen til Hammarby, skal allerede være på plass i Skien, for å sluttføre avtalen som gjør han til Odd-spiller ut sesongen. Det er forventet at det vil bli klart innen kort tid. Overgangsvinduet i Norge stenger natt til tirsdag.

Rodic har startet ni av 17 kamper denne sesongen og var heller ikke i troppen mot Falkenberg i den siste seieren. I kveld møter Hammarby byrivalen Djurdgården i Allsvenskan. Odd møter Rosenborg på Lerkendal i kampen om andreplassen, begge klubber trenger tre poeng ettersom Vålerenga vant i går.

Sportssjef i Odd, Tore Andersen, vil ikke bekrefte eller avkrefte opplysningene til den svenske avisen.

– De opplysningene kan jeg verken bekrefte eller avkrefte, sier Tore Andersen til Sporten.

Andersen befinner seg i Trondheim og forberedelser til kveldens kamp mellom Rosenborg og Odd, som har kampstart 20.30 i kveld.

– Er noen av deres spillere på vei vekk?

– Nei, ikke sånn det ser ut nå, svarer Andersen, og fortsetter:

– På denne tiden, når det nærmer seg stenging av overgangsvinduet, ønsker vi alltid å være godt forberedt. Vi er ikke på jakt etter noen spillere med mindre noen av våre egne skal bort.

– Betyr det at det dere sjekker muligheter for å hente spillere, hvis en av deres egne forsvinner ut?

– Det er sånn vi jobber hele tiden. Det er slik jobben med spillerlogistikk foregår, svarer Andersen.

27-åringen kommer opprinnelig fra Montenegro, og har fra 2015 spilt utenlands for Malmø FF, Karabukspor, Randers, Silkeborg og sist nå Hammarby, hvor han har vært siden 2018. Han var også på utlån til Rad, klubben han startet opp som seniorspiller, i 2017.