On his way.

Ronald Koeman jobber steinhardt for å hindre Barcelona-slottet fra å rase sammen, samtidig som han jager etter forsterkninger. Ifølge spanske Sport er de største hindringene passert for en snarlig Georginio Wijnaldum-overgang.

Koeman vet hva han har i Wijnaldum, det samme gjør Jürgen Klopp. Nederlenderen hadde mer spilletid enn noen av de andre midtbanespillerne på Anfield forrige sesong, og fikk ansvaret som en av visekapteinene til Klopp.

Les: Bekreftet: Zlatan får følge av Real Madrid-spiller

Likevel har nederlenderen fortsatt ikke noen forlengelse på plass på kontrakten som går ut neste sommer. Ifølge Sport er fortsettelse hos Liverpool et tilbakelagt tema. Den spanske avisen hevder Wijnaldum skal ha blitt enig med Barcelona.

Dette kan være del av en kabal Klopp har lagt opp. Ifølge ESPN vil nederlenderens exit være det som muliggjør signeringen av Thiago Alcantara.

Les på Spanskfotball: Marcelo er tilbake hos Real Madrid!

Koeman skaffer seg dermed en defensiv-orientert box-to-box player, mens Klopp frigjør plass for en spansk playmaker. Høres ut som en vinn-vinn situasjon for alle parter. Kjør på!

Les: Gigantbud: Liverpool har tydeligvis glemt de ikke skulle bruke penger