?

Barcelona står på sitt: Ingen skal tro de kan rappe deres Messi uten å måtte ta flere runder til banken. Mens klubb og spiller skal bli «enige» om hvordan det hele løses, jobbes det med løsning i Manchester.

Ifølge spanske Sport har City snekret sammen en pakke som består av en femåring kontrakt med årslønn på rundt milliarden – før skatt selvfølgelig.

33-åring som får femårskontrakt til en milliard kroner i året? Selv for den største Messi-entusiast høres dette i overkant ut.

Les: Manchester United og Tottenham med identisk bud på Donny Van De Beek

Sport hevder City Football Group løser denne forpliktelsen ved å gi Messi tre år i Premier League, så de to siste i søsterklubben New York City FC i MLS. Bonusen for å «bytte» til MLS-klubben etter tre år, hevder Sport vil gi argentineren en bonus på hyggelige 250 millioner euro.

Selv kalkulatoren trengte noen nanosekunder på å fikse dette regnestykket: Rundt 7,8 milliarder kroner for fem års arbeid!

Les på Engelske klubber: Bekreftet: Reading ansetter Veljko Paunovic en uke før sesongstart

Noen som hører alarmklokkene ringe hos UEFAs Financial Fair Play? Ifølge Sport er denne løsningen snekret sammen av Citys advokater på en måte for å unngå problemer med vaktbikkja.

Denne historien blir mer og mer eventyr. Verden har småkolapset under viruset og fotballklubber kneler. Men når historiens største spiller (sorry Ronaldo, Juventus vurderer markedsverdien din som småtterier i forhold) beveger seg for første gang siden puberteten, da betyr virus med «draktnummer» 19 nada.

Dette skjer.

Les: Barcelona vil selge spillere til en verdi av 3,5 milliarder og da regner vi ikke med Messi