Ángelo Gabriel

Barcelona manager Xavi Hernandez har ikke gitt opp La Liga tittelen i år, men da må de slutte å gi ifra seg poeng. Etter 23 kamper ligger de på fjerdeplass et godt stykke unna ledende Real Madrid.

I dag har klubben en god nyhet, men en nyhet som ikke får effekt helt enda.

Les: Milner kan velge og vrake i tilbud

Barcelona fikk en jackpot da de rekrutterte Neymar fra Santos våren 2013, nå har de landet en avtale med et supertalent også fra Brasil, om i et par år har vært omtalt som «nye Neymar».

Nå ser det ut til at en annen ung, lovende brasiliansk eks er i ferd med å forlate Santos for å flytte til Catalonia. Det er Sport som melder at Barças sportsdirektør Mateu Alemany uformelt har blitt enig med Ángelo Gabriel (17).

Til tross for sin unge alder har 17-åringen allerede spilt 56 A-landskamper for Santos og står oppført for seks landskamper med Brasils P16-landslag. Ifølge opplysningene er prisen for Àngelo 35 millioner euro, tilsvarende i underkant av 370 millioner svenske kroner.

Les: Til fansens store fortvilelse forberedes et vanvittig bud til Paul Pogba

Sport skriver videre at Barcelona har besøkt Àngelo i Brasil og muntlig blitt enige om en overgang. Selve reisen over Atlanterhavet forventes imidlertid ikke å bli skje før spilleren fyller 18 år.