Andrij Sjevtsjenko

Det er to ting vi vet! Det ene er at Serie A klubben Genoa er generelt særdeles utålmodige, den som følger etter manager Andrij Sjevtsjenko som fikk sparken i dag vil ikke bli gammel i jobben han heller og for det andre tidligere landslagssjefen vil lande en ny jobb rimelig raskt.

I to omganger var Andrij Sjevtsjenko som startet sin karriere i Dynamo Kiev i AC Milan hvor han bygde opp sin legende status. Nå som har fått sparken i Genoa kan det tenkes han svarer positivt på AC Milan manager Stefano Pioli sin forespørsel om å bli med i hans trenerteam med ansvar for angrepsspillere.

Les: Hoster opp en milliard for å kapre RB Leipzig vidunder før Manchester United

Genoa bekrefter sparkingen på sine nettsider lørdag.

Dermed ble hans siste kamp som Genoa-manager Coppa Italia-tapet for AC Milan, der norske Leo Skiri Østigård scoret sitt første for klubben.

Genoa var hans første jobb som klubbmanager. Han fikk knappe to måneder i jobben før han fikk sparken. Før det ledet han Ukrainas landslag i fem år.

Han fikk totalt elleve kamper i Genoa – ni i Serie A og to i cupen. Sjevtsjenko vant bare én av disse elleve kampene, mot Salernitana i cupen.

Les på F7: Har solgt en leilighet på 900 kvadratmeter for 1,6 milliarder

Genoa ligger nest sist i Serie A med fem poeng opp til trygg grunn.