Hjem Fotball Spiss ute resten av sesongen
Spiss ute resten av sesongen

Spiss ute resten av sesongen

april 11, 2017

Veien tilbake til Eliteserien ble akkurat litt lenger for Start da spissen Lars-Jørgen Salvesen har ødelagt korsbåndet på trening. Medisinske undersøkelser i etterkant viste at det blir operasjon og spill resten av sesongen er dermed utelukket. Det er ikke ut til at han kan komme tilbake i kamp før i 2018.

– Jeg er langt nede nå. Formen var fin og jeg hadde gledet meg veldig til 2017-sesongen. Nå er det over for min del. Dette var et slag i trynet, men jeg skal komme sterkt tilbake, sier Lars-Jørgen Salvesen på Start sine hjemmesider.

– Bare trist
Opptreningen starter rett etter påske. Da kommer medisinsk leder, Jørgen Rostrup, til å legge et opptreningsløp for spissen.

– Dette var jo det verst tenkelige utfallet, men noe vi egentlig var forberedt på. Det er bare trist. Men vi skal få Lars-Jørgen tilbake. Først blir det operasjon. Den kan først skje etter hevelsen har lagt seg. For Lasse Sigurdsen, som hadde samme skade, så gikk det 8 uker. Jeg er sikker på at Lars-Jørgen skal komme seg sterkt tilbake. Han er ung – og Lasse viste at det er mulig å trene knallhardt for å komme seg raskt tilbake, sier Jørgen Rostrup.

Men vi kan altså ikke forvente å se Lars-Jørgen i kamp før i 2018.

Start har hatt en ok start på årets OBOS liga med en seier og en uavgjort, de befinner seg på 3 plass før neste runde 17 april hvor de møter bunnlaget Åsane.

Les også: