Hjem Eliteserien Spiss synes det er kjipt å forlate Aalesund etter drittkamp

Spiss synes det er kjipt å forlate Aalesund etter drittkamp

juli 8, 2017

Aalesund ligger på en femteplass i Eliteserien med 22 poeng, det samme som Vålerenga, Haugesund og ODD, de ligger ligger på femte og de andre bak  målforskjell. Lars Veldwijk og Mos har vært på topp for Aalesund denne sesongen.

Den Nederlandske spissen Lars Veldwijk er på  lån fra belgiske KV Kortrijk, han reiser først tilbake til Belgia, men det stoppet blir veldig kort han skal ha fått tilbud fra flere nederlandske toppklubber. Mest sannsynlig ender han opp i FC Groningen. ( der spiller norske Ruben Yttergård Jenssen).

«Mitt neste steg er først og fremst tilbake til Belgia. Jeg håper å signere for en ny klubb i Nederland neste uke. Jeg har noen alternativ der. Dessverre blir jeg ikke i Aalesund slik at dette var min siste hjemmekamp» sier spissen til Eurosport.no og han sier videre. «Det føles ikke bra å forlate Aalesund nå, 0-3 mot Molde er veldig hardt, det var en drittkamp».

Han ønsker seg til Nederland for der har han sin familie, han synes det har vært fint, men vanskelig å være så mye alene i Aalesund. Det ble fem mål på 16 Eliteresekamper på Lars.

 

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.