Nå venter det store eventyret. (foto: odriozola, twitter)

Spania er ute av VM. Dette betyr at spanske landslagsspillere er disponible for forhandlinger om eventuelle overganger. En spiller fra Real Sociedad har nå signert med verdens beste klubb.

Vi er klar over at det provoserer flere når vi beskriver Real Madrid som verdens beste klubb, men så lenge de sitter med det ferskeste Champions League-trofeet i premieskapet, har vi ikke noe annet valg.

Alvaro Odrizola kom til Real Sociedad som tiåring. Etter dette så han seg aldri tilbake og fikk sin seniordebut på reservelaget i 2014. Nå reiser han til Madrid.

Odrizola var del av Spanias VM-tropp og signerte nå en seksårskontrakt med Real. 22-åringen har hatt en imponerende bratt utviklingkurve:

For to sesonger siden spilte han for reservelaget, forrige sesong fikk han 32 kamper fra start for Real Sociedad, neste sesong kjemper han om plassen på høyreback-posisjon hos verdens beste klubb.

Spansk solskinnshistorie. (foto: marca)

Ifølge ESPN var utkjøpsklausulen på rundt 380 millioner kroner. Det er fortsatt usikkert om denne er løst ut eller at det er forhandlet frem en annen løsning.

Uansett, 22-åringen oppfyller nå det som må være en av de største drømmene som fotballspiller.

Lykke til!

Les: Det siste om Real Madrid

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds