Se så kul Lars Lagerbäck var

Fotball managere og landslagssjefer leker den ultimate stolleken, lykkes du ikke et sted, dukker det opp en ny jobb når en annen ikke lykkes der. Rett før Lars Lagerbäck fikk sparken som landslagssjef for Norge, tok Erik Hamrén konsekvensen av at Island ikke greide å kvalifisere seg til sitt tredje strake mesterskap.

Den 72 år gamle svenske treneren Lars Lagerbäck hadde stor suksess med Island før han kom til Norge, det har ikke spillerne glemt. Morgunbladid skriver i dag at flere islandske fotballstjerner har kontaktet forbundet og bedt dem kontakte Lagerbäck med tanke på en retur.

Les: Manchester United dypt inne i forhandlinger med spilleren de ikke har råd til å gå glipp av

Lars Lagerbäck som også har vært landslagssjef for Sverige og Nigeria ledet Island med enorm suksess mellom 2011 – 2016. stemningen var euforisk da han Island til sitt første sluttspill noensinne, og hele Europa ble forelsket i 2016 tok han Island til en sensasjonell kvartfinale i EM.

Etter kvartfinalen mente nesten halvparten av de 360 000 som bor på Island at han burde utropes til President.

Han har ført Sverige til fem sluttspill og Island til ett, og medregnet Nigeria i VM i 2010 har han vært i seks sluttspill siden Norge var i sitt forrige.

Les på F7: Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart