Hjem Fotball Det er en spiller som kan ta ifra Paris Saint-Germain seriemesterskapet
Det er en spiller som kan ta ifra Paris Saint-Germain seriemesterskapet

Det er en spiller som kan ta ifra Paris Saint-Germain seriemesterskapet

september 23, 2017

Nesten alle eksperter trodde Monaco sin suksess i Ligue 1 skulle vare i en enkelt sesong spesielt etter at de har solgt unna mange stjerner i sommer og med de skaffet seg en fet bankkonto. Men suksessen fortsetter, de bøtter inn mål og igår fikk Lille oppleve hvor ille det er å møte dem.

Monaco vant 0 – 4 og med to mål av Radamel Falcao. Monaco har vunnet 6 av 7 kamper og ligger på en andreplass etter Paris Saint-Germain som har samme poengsum, men kamp mindre spilt.  Starten for Lille er langt fra så hyggelig, de ligger på 17.plass med 5 poeng, et poeng over nedrykk.

Det tok ikke veldig lang tid, 22 minutter før marerittet startet for Lille, tror egentlig aldri de trodde at de skulle vinne. Stevan Jovetic satte det første målet etterfulgt av et fra Rachid Ghezzal som lurte seg fri rett foran mål og gjennomførte en finn avslutning på et innlegg fra Almamy Touré.

De to siste kom fra veteranen Radamel Falcao, han har en vanvittig skuddstatistikk, 12 skudd som har resultert i 11 mål.  Er det noen som skal ta fra verdens største kjøpelag, Paris Saint-Germain seriemesterskapet så er det han.

Med tre poeng, er Monaco nå likt med PSG, som imidlertid leder serien på bedre målforskjell, dessuten har de spilt én kamp mindre.

Lille – Monaco 0-4

24′ 0-1 Stevan Jovetic
30′ 0-2 Rachid Ghezzal
49′ 0-3 Radamel Falcao
74′ 0-4 Radamel Falcao

Les også: