Hjem FotballChampions League Dette er hvorfor vi tror Alexandre Lacazette blir solgt for over en milliard
Dette er hvorfor vi tror Alexandre Lacazette blir solgt for over en milliard

Dette er hvorfor vi tror Alexandre Lacazette blir solgt for over en milliard

april 8, 2017

Denne franskmannen spiller utrolig nok fortsatt i fransk fotball, selv med storklubbene som står klare med sjekkheftet.

Sporten.com kom tidligere denne uken med listen over 10 spillere som kan bli solgt for over en milliard, se lista her. Det vil komme en sak for hver av de 10 spillerne som forklarer hvorfor nettopp disse spillerne er på lista. Følg med.

Spiller nummer 10 på listen er Alexandre Lacazette som spiller for Olympique Lyonnais i fransk liga. Lyon ligger i øyeblikket på fjerde plass med 17 poeng bak ligaleder Monaco og 14 poeng bak PSG på tredje plass i skrivende stund, før helgens runde. Det vil si med få kamper igjen av sesongen ser topp tre ut som en umulig oppgave.

I overgangsvinduet i januar 2017 var Lazarette linket blant annet Premier League-klubbene Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United og Tottenham.

Lacazette har utrolige 24 mål på 25 kamper fra start, og en kamp som innbytter denne sesongen i ligaen. 25-åringen har prestert fantastisk og er i en alder som anses å nærme seg toppen for en spiss. De neste 4-5 årene vil være uhyre viktige for spissen, og vi tror han ønsker seg sølvtøy og muligheten å spille for en klubb som kan vinne serie og delta i Champions League.

 

Fakta:

Navn: Alexandre Lacazette

Alder: 25 (28.05-1991)

Klubber: Olympique Lyonnais (hele karrieren)

Landskamper: 10 landskamper/1 mål

Var med å vinne U-19 VM for Frankrike i 2010

Les også: