Snakk om å være på feil sted til feil tid, men typisk på fotballkamper i Premier League er det ofte folk som kommer for å se på. Det er viden kjent at Newcastles Matt Ritchie ikke er spesielt glad i hjørneflagg. Da de tok hjem seieren mot Chelsea sparker han til et av ialt fire flagg i gledesrus.

30-åringens varemerke innebærer å sparke flagget når noe skal feires. Han har gjort det i mange år og viser ingen tegn til stoppe. – Denne gangen gikk det riktig galt for en fans som trolig ikke er i stand til å få barn noe mer. (Redaksjoner er enig i at det uansett for den uheldige personen det gjaldt trolig er et tilbakelagt stadium uansett).

Les: Nå drar Napoli-spillerne frivillig på «Ritiro»

Steve Bruces lag scoret i det 94. minutt ved en heading Isaac Hayden for å sikre en viktig 1-0-seier.

Ritchies stakkars hjørne ble klarert, men Allan Saint-Maximin returnerte ballen inn i feltet og den ble møtt av Hayden, som så den utenfor Kepa Arrizabalaga.

Hayden pilte mot hjørneflagget og lagkameratene fulgte etter.

Det inkluderte Ritchie, som sparket til flagget. Såpass hardt var sparket at det fløy inn i folkemengden og traff en fan. -uflaks.

Newcastle-fansen bør støtte seg når de ser Ritchie dart mot hjørneflagget etter et mål.


Hans varemerkefeiring er så ikonisk at The Athletic skrev et stykke med overskrift: ‘Hjørneflagg pass på: Radgie Ritchie -“ the angry wee b ”- er tilbake” denne uken.

«Ritchie kom til denne verden med et irrasjonelt hat mot hjørneflagg,» lyder artikkelen, skrevet av George Caulkin.

“Hvis du tilfeldigvis er et hjørneflagg, vil Ritchie oppsøke deg og jakte deg ned og sjansen er stor for at han vil administrere sparkingen av hjørneflaggeksistensen.

“Og hvis du tør å erstatte Ritchie, vel … bare spør et hjørneflagg hvordan det føles å være på feil ende av sin vrede.

«Helvete kan være varmt, men denne manns milt indignasjon er den reneste magma.»

Det kan bare være på tide at Ritchie skifter opp ting. Han er en fare for Newcastle-fans hver gang han feirer.

Sjekk han bak.. han er skikkelig blid