Niko Kovac

Gerard Moreno har ikke fått ting til å svinge for fyrstedømmeklubben Monaco denne sesongen, men han har likevel vært bedre enn sine forgjengere. – Monaco har sparket trener Robert Moreno etter 13 bare kamper i klubben og hentet Niko Kovac som sin etterfølger.

Monaco har, for å være helt ærlig ikke gjort det spesielt bra etter de vant Ligue 1 i 2017. «Garasjesalg» av spillere inkludert Kylian Mbappé til Paris Saint-Germain kan ta mye av skylden, en ekstremt utålmodig ledelse burde er heller ikke bra.

Les:Real Madrid feirer med å sette på brekket

Den spanske treneren som ankom Monaco 28. desember, fikk syv seire, to uavgjorte og fire tap i sin korte periode på klubben. Sportslig leder Paul Mitchell følte at den katalanske treneren ikke passet til spillestilen han lette etter.

Før coronavirus bruddet befant Monaco seg på niendeplass i Ligue 1, langt borte fra sine mål om Champions League-fotball, og ble slått ut av Coupe de France av Saint Etienne i runden av 16..Morenos erstatter, Niko Kovac, ble sparket av Bayern München i november 2019.