Casemiro. (foto: real, twitter)

Da er det på plass. Noen få dager etter de første ryktene om at United-direktørene var i Madrid, kom bekreftelsen på at Casemiro forlater de regjerende Champions League -og La Liga-mesterne og drar på seg den røde drakta. Det spanske mediet Marca har fulgt Real Madrid-spilleren tett, og har gitt sin analyse på hva den brasilianske midtbanespilleren tilfører United.

Nå er det noen i Manchester som fortsatt er litt skeptiske etter å ha sett Raphael Varane, en av verdens beste midtstoppere fortsatt ikke vise frem det ypperste i United-drakta, men for Marca representerer Casemiro nettopp det en spiller som McTominay ikke kan tilføre på midtbanen.

LES: Rune Jarstein har stanset sin siste ball for Hertha Berlin

Det spanske mediet har sett hvordan Manchester United-forsvaret mangler den kompetente defensive midtbanespilleren som fungerer som et ekstra forsvarslag foran bakre firer, og som har evnen til raskt å snu forsvar til angrep.

For Marca er det akkurat dette Casemiro kan levere. Få andre spillere i verden kan lese spillet som brasilianeren, som har vært med på å løfte 18 trofeer i løpet av de åtte årene i den spanske hovedstaden. Han er kjent for sitt break up play, og har i et intervju innrømmet at det første han gjør etter kampene sine er å sjekke hvor mange avskjæringer og gjenvinninger han har hatt.

Noen som husker Cristiano Ronaldos stolte bilkjøp forrige gang han spilte for Manchester United?

Forrige sesong var Casemiro helt outstanding. På topp av lista over spillerne med flest gjenvinninger, nummer to for flest taklinger. Marca legger til at United-forsvaret, som har vært lekket som ei sil så langt i sesongen, vil få en spiller foran seg som gjør «dirty work» og bidrar til å bygge opp hele selvtilliten til laget.

FÅ MED DEG: Ajax-spiller klar for overgang til Premier League

Det at Casemiro forlater kongeklubben til fordel for klubben som ble rundspilt av biene fra Brentford forrige helg, det forteller at brasilianeren har troen på prosjektet til Erik ten Hag. United-supporterne kan begynne å glede seg.