Cristiano "Rashford" Ronaldo?

Cristiano Ronaldo kan forlate Juventus på slutten av sesongen ifølge en rapport i Spania, skjer det er en retur til Old Trafford det mest sannsynlige.  – Det er et drøyt år siden Ronaldo forlot Real Madrid for Juventus, men i det siste har ikke alt vært bra mellom den fem ganger Ballon d’Or-vinneren og den nye manageren Maurizio Sarri.

Den spanske fjernsynsekperten Eduardo Inda snakket på ‘Chiringuito De Jugones’ og var klar på at spissen forlater hvis «Den gamle dame» ikke vinner Champions League: «Cristiano Ronaldo kunne forlate Juventus på slutten av inneværende sesong hvis de ikke vinner Champions League. «Han dro til Torino for å prøve å vinne Champions League med en tredje klubb, men ting ble komplisert.»

Les: Mourinho nøyer seg ikke med nestbeste – henter geniet fra Real Madrid, Monaco og Lille

I tillegg til mangel på europeisk suksess, vil, hvis de italienske mesterne klarer å signere Kylian Mbappe og Paul Pogba føre til at 34-åringen forlater, «Juventus vil signere Pogba og Mbappe. Jeg tror det kommer til å bli vanskelig, spesielt hvis Pogba kommer, «sa Inda.

«På grunn av lønnsgrensene, hvis de vil signere disse spillerne, vil de måtte tillate Ronaldos avgang fra klubben, så det blir et veldig sannsynlig utfall.»

I sin tid med Real Madrid ble den tidligere United-vingen knyttet til en retur til Old Trafford stort sett hver sommer etter sin ankomst i 2009, inkludert da han dro til Torino.

Og ifølge Sun kunne United være hans destinasjon hvis han forlater Juventus. Noen tror også på en retur til Real Madrid eller et bytte til Inter Miami (David Beckham sin klubb), Paris Saint-Germain eller en pengesterk klubb i den kinesiske Super League.

Friksjon mellom Ronaldo og Sarri kom til overflaten i forkant av den internasjonale pausen. Den tidligere Chelsea-sjefen byttet ut spilleren i Champions League-seieren over Lokomotiv Moskva og liga-seieren mot AC Milan.

I det sistnevnte spillet ble Real’s toppscorer brakt av etter 55 minutter, med erstatter Paulo Dybala som scoret vinnermålet.

Manageren sa senere at Ronaldo hadde en skade, men han klarte å spille begge Portugals kvalifiseringskamper i Europa 2020 den siste uken, og scoret fire mål i prosessen. – Ronaldo selv var ikke enig i at han var skadet.

Les på Popidol: Etter 30 år har Bill Murray endelig gitt grønt lys